Muziek

Drs. Nanny Roed Lauridsen heeft Muziekwetenschap en Nederlands gestudeerd aan de universiteiten van Aarhus (Denemarken) en Amsterdam. Naast freelance werkzaamheden als musicoloog en vertaler werkte Nanny een aantal jaar als leidinggevende in het Administratief Centrum van de Universiteit van Amsterdam. Hier heeft ze waardevolle ervaring opgedaan zowel over administratieve processen en systemen als het functioneren als middenmanager in een politiek getinte grote organisatie. De combinatie van praktijkgerichtheid en creativiteit maakt haar tot een trainer die naast een rode draad qua klank, ook zorgt voor de continuïteit qua doelstellingen.

“In 2004 heb ik besloten een nieuwe weg in te slaan en mijn werkervaring te gaan combineren met mijn eerste liefde – de muziek. Vervolgens heb ik een trainersopleiding aan De Baak gevolgd, om als trainer een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Verder blijf ik relevante korte cursussen en opleidingen volgen. Een voorbeeld is de opleiding als begeleider in de Bonny Method of Guided Imagery and Music die ik in november 2007 ben gestart”

Om zo goed mogelijk aan uw vragen tegemoet te kunnen komen werkt Nanny Roed Lauridsen samen met een aantal trainings- en adviesbureaus. [samenwerking]