Ontwerp: Nanette HoogslagWebdesign: Stammeshaus.com

Educatieve projecten

ikhoor_web.gif Ik hoor, ik hoor, wat jij niet hoort is een luister- componeertraject van Klankmaat voor basisschoolkinderen. Het traject werd in 2007 voor het eerst uitgevoerd aan de Amstelmeerschool in Amsterdam Noord in samenwerking met Stichting Facetten en Sarah Stiles. Het traject kan in verschillende versies worden aangeschaft: geheel door Klankmaat verzorgd, alleen lesmateriaal, als workshop voor docenten etc. Neem contact op voor de mogelijkheden.

In 2011 heeft Mark Ijzerman aandacht besteed aan het project in zijn master scriptie 'Teaching electronic music to children; a music technologist’s perspective'

College_Thessaloniki.gifIn maart 2009 gaf Nanny een gastcollege over de achtergrond en ideeën voor dit project aan de muziekeducatiestudenten van het Aristotle Universiteit in Thessaloniki.

In mei 2008 is artikel van Nanny over dit project gepubliceerd in het Deense muziektijdschrift Dansk Musikterapi. Nederlandse versie, English version.

Op 30 april 2008 heeft Nanny dit project in een co-presentatie met Eleni Lapidaki gepresenteerd tijdens de BIMUC conferentie in Bergen, Noorwegen. Klik hier voor de abstract van deze presentatie.

finale_dekimme.gif

Het slot van de uitvoering op 5 november 2007 in "De Kimme" door de kinderen van groep 6 van de Amstelmeerschool mmv Alan Purves, percussie; Felicity Provan, stem en cornet; Han Buhrs, stem; en Julia Barnes, altviool.

[terug naar Wat]